Teak Kast Dressoir

515cm nieuwprijs 900 graag een redelijk bod.

Teak kast dressoir. Het dressoir is vooral geschikt al blikvanger in de woonkamer. We geven je daarom een overzicht van alle kasten die je bij ons kunt vinden. Een landelijk dressoir in teak wordt dikwijls uitgevoerd in oud teakhout of geborsteld oud teak. Verschillende afmetingen en combinaties met andere materialen zijn verkrijgbaar.

De dressoir is uitgevoerd in stroken van verweerd teakhout met een greywash. Wij helpen u met alle plezier bij het vinden van het dressoir dat perfect bij u past. Deze kast heeft een exclusieve uitstraling en past daardoor mooi in een moderne indu. Deze dressoir is onderdeel van onze teca serie.

What you see is what you get bij de rieze meubelen decoratie vindt u een enorme voorraad teak brocante vintage industriele meubelen maar ook hebben we een ruime keus aan decoratie en dit alles tegen scherpe prijzen. Ideaal als je een huis hebt met weinig opbergruimte of als je gewoon wat extra kastruimte nodig hebt. Je vindt bij ons naast veel lage dressoirs dan ook een prachtige dressoir kast van teak die 120 centimeter hoog is. Dressoir in old recyclage teak met dik blad.

Dressoir teak fineer kast. Op verzoek maken we deze kast natuurlijk lager of hoger. Gebruik een dressoir bijvoorbeeld als. Tag der einheit 3 oktober geoffnet ab 0800 uhr.

Daarnaast heb je in een hoog dressoir natuurlijk meer opbergruimte. Teak kast dressoir mooie kast in teak staat al een aantal jaar in ons huis maar mag nu weg wegens verbouwing mooie staat veel opbergruimte bre edte. Een van de kasten die wij verkopen is de dressoir kast. 172 lang 80 hoog en 55 diep.

Het oude teak geeft een luxe uitstraling en heeft karakter doordat het verschillende levenscycli ervaren heeft. Bij teak deco beschikken we zowel over klassieke als moderne exemplaren die perfect gecombineerd kunnen worden met onze andere teak meubelen. Ons aanbod in kasten is erg divers. Voordelen aan een dressoir kast kunnen zijn dat het ten eerste een leuke toevoeging is aan uw interieur en dat u ten tweede heel veel spullen kwijt kunt in de lades.

Een modern teakhouten dressoir wordt dikwijls vervaardigd. Zo kan je ook met dit dressoir alle kanten op. Alle teak meubelen worden met de hand gemaakt hierdoor is elk product uniek. Dressoir teak waalwijk 200cm breed is een dressoir gemaakt van massief teakhout met een dichte onder.

Mooi zwaar dressoir van teak fineer. We beschikken daarnaast over tientallen teak dressoirs en kasten van mango hout. Dressoir teca teak greywash. Dressoir in old recyclage teak met dik blad.

Teak Dressoirs Indoteak

Teak Dressoirs Indoteak

Vintage Dressoir Josephine 140cm Teak Furnified

Vintage Dressoir Josephine 140cm Teak Furnified

Tv Opzetkast Op Maat Teak Schuifdeur Gerard Keune Meubels

Tv Opzetkast Op Maat Teak Schuifdeur Gerard Keune Meubels

Industrieel Tv Dressoir 240cm Indoteak

Industrieel Tv Dressoir 240cm Indoteak

Vintage Dressoir Josephine 140cm Teak Furnified

Vintage Dressoir Josephine 140cm Teak Furnified