Stalen Kast Met Hout

Van iedere ticino kast wordt het stalen frame behandeld met een blanke lak.

Stalen kast met hout. Zwart antraciet wit gebroken wit of ral kleur naar keuze. Van steigerhouten tafels tot stalen deuren en eetkamerstoelen. Een stoere kast die erg praktisch is door de kastjes. Deze stalen vakkenkast is 100 cm breed 34 cm diep en 220 cm hoog.

Deze kast is 200 cm lang en 75 cm hoog. De kast is 40cm diep en verkrijgbaar in 2 verschillende breedtes. Met zn 200 cm breed 40 cm diep en 140 cm hoog is dit een flinke industriele kast. Deze kast is 200 cm lang en 75 cm hoog.

Op de fotos zie je een versie uitgevoerd met onbehandeld steigerhout met een stalen frame dat we in de olie hebben gezet. Het hout is van onze eigen gemaakte old wood. Het dressoir is afgewerkt met 1 deur 5 laden en 2 vakken. Deze biedt bescherming tegen roest plekken en daardoor is de kast ook makkelijk schoon te houden met een natte doek.

Stalen frame daarnaast is de keuze in een stalen frame voor een kast ook zeer breed. Stel je woonkamer online samen of kom langs in de showroom in ede. Naast de blanke lak bieden wij ook de mogelijkheid om het frame te laten spuiten in. Wij leveren maatwerk meubels van diverse soorten hout en staal.

Industriele kast met houten inleg stalen kast roomdivider industriele design ontwerpkast op maat maatwerk hoekkast staal recycle douglas hout grenen wij maken vele kasten compleet o nieuw ophalen of verzenden. Elders niet te verkrijgen. Vind stalen kast met hout op marktplaatsnl voor iedereen een voordeel. Het staal is stoer gelast wat betekent dat de lasjes.

In kleur en afgelakt. Stalen kast met vakken hoog een van onze favoriete items in de shop is deze stalen kast met vakken. De carbon collectie heeft een volledige lijn van kasten en tafels. Marktplaats kan daardoor minder goed werken.

Kast Staal Hout Zwart Joyce Flendrie Interior Design

Kast Staal Hout Zwart Joyce Flendrie Interior Design

Industriële Kast Met Stalen Raam

Industriële Kast Met Stalen Raam

Industriële Kasten Stel Zelf Je Meubel Samen Houtvision

Industriële Kasten Stel Zelf Je Meubel Samen Houtvision

Industriële Buffetkast Ben

Industriële Buffetkast Ben

Kast Staal En Hout Chicago Rs Meubel

Kast Staal En Hout Chicago Rs Meubel