Schoenenrek Voor In Een Kast

Een schoenenkast is namelijk het perfecte opbergmeubel om al uw schoenen netjes in op te ruimen.

Schoenenrek voor in een kast. Afmetingen 130 x 185 x 105 mm b x h x d materiaal. We hebben een ruim assortiment schoenenkasten geschikt voor elke ruimte. Met handige kasten en rekken. Net zo praktisch voor de dagelijke schoenen in de hal als voor de nette schoenen in de garderobe.

Dan is een schoenenrek iets. Met een opvallend label trek je de juiste schoen zo uit de kast. Houder voor een paar schoenen schoenrek voor een paar schoenen eenvoudig te bevestigen in een kast of op de muur. In breedte verstelbaar van 860 tm 890 mm.

Schoenen berg je bij thuiskomst op in een schoenenkast of je zet ze op een schoenenrek. Vind je het geen probleem dat je de schoenen kunt zien en kies je voor gemak. Het schoenenrek biedt plaats aan 3 paar schoenen en je kan max. Dan is het nu echt tijd om een schoenenkast te kopen.

Het schoenenrek is van metaal en is bestand tegen al het vuil en vocht dat je schoenen nou eenmaal mee naar binnen nemen. Gespoten staaldraad ral. Kom je er niet uit. Het uittrekbare schoenenrek biedt plaats aan ca.

Heb je liever niet dat schoenen in het zicht staan. 3 rekken op elkaar stapelen. De dichte bodem voorkomt dat er vuil buiten de plank valt. Zo vind je altijd de perfecte schoenenkast.

Sommige van de kapstokken op deze pagina hebben behalve haakjes ook opbergvakken voor sjaals mutsen en al je andere losse kledingstukken. Jassen en tassen hang je aan de kapstok. En omdat het rek opklapbaar is kan je er een paar in de kast zetten die je tevoorschijn haalt als je gasten krijgt. In breedte verstelbaar van 860 tm 890 mm.

Naast de standaard schoenenkasten kan je er ook voor kiezen om je schoenen op te bergen in stijlvolle opbergdozen. Een compleet uittrekbare schoenenrek met softclosing bergt uw schoenen netjes op in uw kast. 58 cm diepte. Uittrekbaar schoenenrek voor kastbreedte 90 cm schoenenrek geschikt voor kastbreedte van 90 cm.

Slijtvast en eenvoudig te reinigen. Je kunt ons aanbod op je gemak online bekijken en daarna een bestelling plaatsen. Struikelt u thuis ook altijd over alle schoenen die u en uw familieleden in de hal woonkamer gang of slaapkamer laten staan. Heb je veel opbergruimte nodig.

Verkrijgbaar in meerdere breedtes. En met een verplaatsbaar schoenenrek heb je je favoriete schoenen altijd bij de hand. Dit schoenenrek heeft een belastbaarheid tot 30 kg en is leverbaar op breedte maten die flexibel zijn van 45 tot 100 cm. Het is in iedere kast toepasbaar.

Hier vindt je allerlei handige schoenenkasten en andere opbergsystemen altijd voor een verrassend lage prijs. Eenvoudig te plaatsen in een kast. Voor meer advies verwijzen we je graag door naar onze medewerkers in de winkel.

Luxe Staande Design Garderobe Kast Met Kapstok En Schoenenrek

Luxe Staande Design Garderobe Kast Met Kapstok En Schoenenrek

Kast Met Schoenenrek Take It De Weide Hoek Scandinavische Meubelen

Kast Met Schoenenrek Take It De Weide Hoek Scandinavische Meubelen

Schoenenkasten Koop Nu Een Schoenenrek Of Schoenenkast Op

Schoenenkasten Koop Nu Een Schoenenrek Of Schoenenkast Op

Oud Houten Rek Kast Schap Bakkersrek Boekenkast Keukenkast

Oud Houten Rek Kast Schap Bakkersrek Boekenkast Keukenkast

Songmics Stapelbaar 3 Laags Schoenenrek Voor 12 Paar

Songmics Stapelbaar 3 Laags Schoenenrek Voor 12 Paar