Schoenenrek Voor In Een Kast

De dichte bodem voorkomt dat er vuil buiten de plank valt.

Schoenenrek voor in een kast. Eenvoudig te plaatsen in een kast. Schoenen berg je bij thuiskomst op in een schoenenkast of je zet ze op een schoenenrek. Heb je liever niet dat schoenen in het zicht staan. Het schoenenrek is van metaal en is bestand tegen al het vuil en vocht dat je schoenen nou eenmaal mee naar binnen nemen.

Naast de standaard schoenenkasten kan je er ook voor kiezen om je schoenen op te bergen in stijlvolle opbergdozen. Afmetingen 130 x 185 x 105 mm b x h x d materiaal. We hebben een ruim assortiment schoenenkasten geschikt voor elke ruimte. Het uittrekbare schoenenrek biedt plaats aan ca.

3 rekken op elkaar stapelen. Houder voor een paar schoenen schoenrek voor een paar schoenen eenvoudig te bevestigen in een kast of op de muur. Net zo praktisch voor de dagelijke schoenen in de hal als voor de nette schoenen in de garderobe. Dan is het nu echt tijd om een schoenenkast te kopen.

En omdat het rek opklapbaar is kan je er een paar in de kast zetten die je tevoorschijn haalt als je gasten krijgt. Struikelt u thuis ook altijd over alle schoenen die u en uw familieleden in de hal woonkamer gang of slaapkamer laten staan. Eenvoudig te plaatsen in een kast. Een schoenenkast is namelijk het perfecte opbergmeubel om al uw schoenen netjes in op te ruimen.

Dan is een schoenenrek iets. En met een verplaatsbaar schoenenrek heb je je favoriete schoenen altijd bij de hand. Je kunt ons aanbod op je gemak online bekijken en daarna een bestelling plaatsen. Verkrijgbaar in meerdere breedtes.

Jassen en tassen hang je aan de kapstok. Sommige van de kapstokken op deze pagina hebben behalve haakjes ook opbergvakken voor sjaals mutsen en al je andere losse kledingstukken. Hier vindt je allerlei handige schoenenkasten en andere opbergsystemen altijd voor een verrassend lage prijs. Zo vind je altijd de perfecte schoenenkast.

Heb je veel opbergruimte nodig. Kies dan voor een dichte schoenenkast of schoenenopberger waarbij je de schoenen in de lade van de kast schuift. In breedte verstelbaar van 860 tm 890 mm. Gespoten staaldraad ral.

Een compleet uittrekbare schoenenrek met softclosing bergt uw schoenen netjes op in uw kast. Voor meer advies verwijzen we je graag door naar onze medewerkers in de winkel. In breedte verstelbaar van 860 tm 890 mm. Slijtvast en eenvoudig te reinigen.

Dit schoenenrek heeft een belastbaarheid tot 30 kg en is leverbaar op breedte maten die flexibel zijn van 45 tot 100 cm. Kom je er niet uit. Tijd voor een nieuwe schoenenkast. Het schoenenrek biedt plaats aan 3 paar schoenen en je kan max.

Met handige kasten en rekken. Met een opvallend label trek je de juiste schoen zo uit de kast. 58 cm diepte.

Uitschuifbaar Schoenenrek Voor Ikea Pax Kast Van 75 Cm

Uitschuifbaar Schoenenrek Voor Ikea Pax Kast Van 75 Cm

Uittrekbaar Schoenenrek Komplement Donkergrijs

Uittrekbaar Schoenenrek Komplement Donkergrijs

Accessoires Detail Maatwerk Kasten Van Fabritius Interieur

Accessoires Detail Maatwerk Kasten Van Fabritius Interieur

Schoenenkasten Koop Nu Een Schoenenrek Of Schoenenkast Op

Schoenenkasten Koop Nu Een Schoenenrek Of Schoenenkast Op

Schoenen Opbergzak Deur

Schoenen Opbergzak Deur