Metaal Hout Kast

Online shop in trendy woonaccessoires lampen en meubels.

Metaal hout kast. Terug stralen als nooit tevoren. Wij geloven in producten van hout met een verleden. Altijd de beste en snelste service. Hout dat is gerijpt en gevormd door intensief gebruik en het verstrijken van de tijd.

Onze tv kast vormt met zijn coole industriele stijl zowel een praktische als decoratieve toevoeging aan je interieur. Maak een solide schuifwand op zolder in je slaapkamer of in je bijkeuken met de storemax wielset tbv. In jouw huis laat je zien wie je bent. We zijn een ervaren en dynamisch bedrijf gespecialiseerd in algemene straal en renovatietechnieken.

Het r 40 rollend schuifdeursysteem is geschikt voor een deurpaneeldikte van 12 18 mm. Door middel van zacht en fijn te zandstralen of luchtgommen laten we uw meubel trap keuken deur plafond. Fraaie opbergkast van rood antiek metaal in combinatie met de warme kleur van het houten bovenblad. De vakken van boekenkasten hebben de juiste hoogte en diepte voor de boeken zodat je optimaal gebruik kan maken van de ruimte in de kast.

Zandstralen meubels is in principe een snelle manier om hout te schuren. Echt hout heeft in onze ogen een eigen karakter en verleden. Berg je boeken netjes op in een boekenkast. Een persoonlijke combinatie meubels accessoires kleuren en materialen maakt van jouw huis een droomhuis.

Topmerken zoals ferm living hk living bloomingville bepurehome en house doctor. Wat houdt zandstralen meubels precies in. Kast rood staal met houten bovenblad. Onder hoge druk wordt een schuurmiddel zand of keramische parels op het houtoppervlak gespoten.

De grote en stevige bovenkant is ideaal voor het plaatsen van je tv en router of voor het weergeven van decoratieve objecten fotolijsten en zelfs potplanten. Het maximale gewicht per deur is 40kg. Uw stellingkast binnen 2 dagen in huis. R40 metaal wit 2 stuks.

Hoge Kast Lock 2 Deurs 100x45x185 Cm

Hoge Kast Lock 2 Deurs 100x45x185 Cm

Kast Met 2 Deuren In Metaal En Eik Agama

Kast Met 2 Deuren In Metaal En Eik Agama

Lori Metalen Kast Met Houten Planken

Lori Metalen Kast Met Houten Planken

Wandkast Metaal Industrieel Open Zenlifestyle Design

Wandkast Metaal Industrieel Open Zenlifestyle Design

24designs Verrijdbare Open Kast Jaipur 100x39x184 Hout Metaal

24designs Verrijdbare Open Kast Jaipur 100x39x184 Hout Metaal