Kasten Op Maat Waddinxveen

Zowel groothandelaren als particulieren zijn van harte welkom in onze ruime hal waar we altijd een groot assortiment aan brocante dressoirs ladekasten garderobekasten boekenkasten antieke kasten bedden en kindermeubels op voorraad hebben.

Kasten op maat waddinxveen. Als u in waddinxveen op zoek bent naar een plisse gordijnen op maat dan bent u bij open maatwerk aan het juiste adres want ook wij leveren ook uw plisse gordijn op maat in waddinxveen. Enorm veel antieke en brocante kasten in waddinxveen bezoek het inboedelhuis in waddinxveen. Ook maakt de meubelmakerij interieurs voor kantoren en bedrijven. Bas knip ervaren interieurspecialist is met de kastenmaker marktleider in kleding kasten op maat en wandmeubels in noord holland.

Kastenstudio maatmeubel is sinds 1991 de specialist in het maken van kasten op maat zoals inloopkasten boekenkasten schuifdeurkasten draaideurkasten en alle andere soorten inbouwkasten en meubelen op maat. Voor kasten op maat bent u bij portas aan het juiste adres. Een tvkast is een ander voorbeeld waarbij u een meubelmaker kunt gebruiken om een kast voor uw tv op maat te laten maken. Zoekt u dus iemand om een van de genoemde kasten op maat te laten maken neem dan contact op met de meubelmaker uit uw gemeente of zoek er een in de buurt zodat u snel uw gewenst ontwerp kunt laten realiseren.

Bij silco waddinxveen kun je terecht voor meubels keukens en interieurs op maat. We renoveren meubels maar we maken ook meubels op maat. Onze adviseurs komen bij u thuis inmeten en onze monteurs komen de kast vakkundig plaatsen. Nadat u uw wensen kenbaar heeft gemaakt bij een van onze deskundige adviseurs zal hij of zij op basis van de door u opgegeven.

In onze ruime hal staan honderden antieke kasten kabinetten buffetten kussenkasten ladekasten commodes babycommodes boekenkasten banken tafels stoelen dekenkisten bolkisten klaptafels en nog veel meer meubels. De kastenmaker is de wandmeubel specialist van noord holland klik hier voor een kleine greep uit de beschikbare modellen. Geef ons een like op facebook hier aan de rechterkant. Specialist in linnenkasten en kasten op maat.

Als je de showroom wilt bezoeken kun je het beste eerste een afspraak maken via telefoonnummer 0182 616878. Kasten op maat het optimaal benutten van ruimte. De kastenmaker is de specialist als het gaat om creatieve en vernieuwende kastideeen. Het portas kastsysteem bestaat uit op wieltjes gedreven schuifdeuren en een kastinrichting geheel naar wens ingedeeld.

Zo hebben wij oplossingen voor schuine daken lastige hoeken en extra hoge of lage kamers. Er is maar een oplossing de beste als u er voor wilt zorgen dat die ruimte optimaal benut wordt.

Project In Waddinxveen Jacqueline Vink Interieur En

Project In Waddinxveen Jacqueline Vink Interieur En

Open Maatwerk Kasten Zonwering Shutters Horren En Deuren

Open Maatwerk Kasten Zonwering Shutters Horren En Deuren

Kasten Op Maat Waddinxveen Mlgk

Kasten Op Maat Waddinxveen Mlgk

Morgana Waddinxveen Bij Gouda Voor Boxsprings Matrassen

Morgana Waddinxveen Bij Gouda Voor Boxsprings Matrassen

Het Teakmagazijn Dé Showroom Met Teakmeubelen

Het Teakmagazijn Dé Showroom Met Teakmeubelen