Kast Woood Teun

Wir von de eekhoorn dutch furniture nehmen den schutz ihrer privatsphare sehr ernst und verwenden daher nur die personlichen daten die sie uns zur verfugung stellen um ihnen die gewunschten produkte und dienstleistungen anzubieten.

Kast woood teun. Dieser trendige und moderne schrank teun l grosse bxhxt 85x188x35 cm hat einen rahmen aus metall der in schwarzer farbe lackiert ist. De kast is een decoratieve toevoeging aan je interieur. De kast is gemaakt van zwart gelakt metaal en heeft mdf legplanken dit zorgt voor een industriele sfeer. Hiermee kun je de ruimte op een creatieve manier indelen.

Het wandrek teun van het merk woood is gemaakt van een metalen buisframe 20x20 mm zwart gelakt gecombineerd met zeven zwart gelakte mdf legplanken. De meubelen van woood zijn met uiterste zorg grotendeels in eigen land geproduceerd en zijn makkelijk thuis te monteren. Teun schrank metall schwarz. Teun vakkenkast zwart 85cm.

Doordat beide kanten open zijn kun je deze woood vakkenkast ook als room divider gebruiken. De meubelen van woood zijn voornamelijk van massief hout zoals grenen en eiken welke beide een fsc keurmerk hebben. Diese produkte sind teil unserer standardkollektion und werden auf lager so weit wie moglich gehalten. Woood onderneemt duurzaam en dit zie je terug in hun producten.

Vakkenkast woood teun wegens een fout bij levering hebben wij de kast in de verkeerde maat ontvangen. Voor een speels uiterlijk kun je verschillende kleine accessoires en plantjes in de kast plaatsen. Indien het artikel onverhoopt niet voorradig is dan blijft het artikel in backorder staan en wordt deze geleverd zodra deze weer beschikbaar is. Teun schrank metall schwarz.

85x190x35 cm heb je een trendy en eigentijds wandrek voor zowel in de woonkamer als op een slaapwerkkamer. Auftrage fur stockholder produkte die unerwartet ausgegangen sind werden im ruckstand gehalten bis jeweilige position wieder erhaltlich sein wird. De afmetingen van de kast zijn 188 x 85 x 35 centimeter. Besloten om deze toch te houden maar nu na 2 weken.

De kast is gemaakt van zwart gelakt metaal en heeft mdf legplanken dit zorgt voor een industriele sfeer. Vind ik toch dat dit formaat niet bij onze inrichting past en ga ik toch de smallere bestellen. Deze artikelen zijn onderdeel van onze vaste collectie en worden zo goed als mogelijk continu op voorraad gehouden. Teun vakkenkast zwart 85cm.

Decoratieve kast voor in je woonkamer deze zwarte wandkast van woood bestaat uit zes open vlakken van verschillende afmetingen. Decoratieve kast voor in je woonkamer deze zwarte wandkast van woood bestaat uit zes open vlakken van verschillende afmetingen.

Woood Teun Vakkenkast Xl Metaal Zwart Kinderbeddenstore

Woood Teun Vakkenkast Xl Metaal Zwart Kinderbeddenstore

Teun Tv Meubel Woood Reviews

Teun Tv Meubel Woood Reviews

Kast Teun Woood Design Industrieel Vintage Retro Look

Kast Teun Woood Design Industrieel Vintage Retro Look

Shop De Karwei Basics Producten Karwei

Shop De Karwei Basics Producten Karwei

Heb Jij Een Lange Muur In Huis Zo Style Je M Alles Om

Heb Jij Een Lange Muur In Huis Zo Style Je M Alles Om