Arcade Kast Kopen

Nieuw cool arcade multigame super mario.

Arcade kast kopen. De ultieme combinatie van geluk en behendigheid. 3500 games en lcd scherm beschikbaar in diverse schermgroottes bestel online. Super mario arcade theme ideaal voor thuisgebru. Ik ben op zoek naar een bally midway pac man arcade kast uit 1980.

Nergens in de benelux frankrijk duitsland of in de rest van europa zal u multi game arcade machines terugvinden aan deze lage prijzen. Van complete arcadesystemen tot losse pcbs maar ook een ruim aanbod aan neo geo mvs. Tevens hebben we vele led verlichting producten in ons assortiment voor een breed toepassingsgebiedt. Laat staan dat ze uitgerust zijn met een dergelijk aanbod van games zoals pac man galaga donkey kong mortal kombat street fighter killer instinct etc.

De goedkoopste arcade machines van europa. Nadat ik genoten heb van een iron man pinball en deze weer verkocht te hebben zou ik graag een arcade kast hebben voor in de woonkamer. Pac man arcade kast 1980 gezocht arcadekast. De custom speelkasten zijn geschikt om met mame te gebruiken en eenvoudig op een pc aan te sluiten.

Lumimaniacnl is gespecialiseerd in retro arcade gaming producten en fabrikant van speelklare arcadekasten. Schiet metalen balletjes in het speelveld en probeer ze via spijkertjes in het doel te krijgen. Zeer mooie arcade cabinets met professionele afwerking binnen als buiten model. Wij maken op bestelling custom replicas van klassieke speelautomaten of eigen ontwerpen.

Wij zijn al 10 jaar de specialist op arcade gaming en entertainment onderdelen gebied. Het liefst een echte maar ik denk dat die moeilijk te vinden zijn. Japanse fruitkasten uitgerust met een lcd scherm en vele bonusgames. Arcade classics levert complete luxe retro videokastenspeelautomaten op maat.

Ik ben dus opzoek naar een mooie arcade kast voor in de woonkamer. Met exclusieve art twee originele zippy joysticks en maar liefst 2028 games. Met arcadekasten van arcade games haal je de vetste retro games in huis. Deze retro arcade kasten voor de echte liefhebber zijn voorzien van high end joysticks buttons en grote schermen.

Bij ons vindt u uitsluitend geselecteerde kwaliteitsonderdelen als joysticks drukknoppen interfaces en pcbs die breed worden toepast voor arcade machines arcadekasten beurs en standbouwers musea diy projecten quiz systemen en overige doeleinden. Dragonfly is tevens het adres voor al uw arcade benodigdheden.

Arcadekasten Multigame Webstore

Arcadekasten Multigame Webstore

Arcade Kast Speelgoed Online Kopen Beslistnl De

Arcade Kast Speelgoed Online Kopen Beslistnl De

Time Crisis Arcade Machine

Time Crisis Arcade Machine

The Simpsons Arcade Machine

The Simpsons Arcade Machine

Lumimaniacnl

Lumimaniacnl